در حال پردازش ...

طرز تهیه بریوش شکلاتی

سپاس! با دوستان خود به اشتراك بگذاريد!

شما اين ويدئو را نپسنديديد! از بازخوردتان سپاسگزاريم

86

(بریوش یک نان فرانسوی که بیشتر شبیه به یک شیرینی پُر ملات است و میزان بالای تخم‌مرغ و کره آن قوامی تُرد و نرم به آن می‌دهد. این نان پوسته‌ای تیره، طلایی و ورقه‌ورقه دارد که بعد از «پروفینگ»، با لایه‌ای از تخم‌مرغِ زده‌شده، پوشانده می‌شود.) مواد لازم: آرد 630 گرم (5.03 فنجان) (همه منظوره) مخمر 7 گرم 300 میلی لیتر (1.23 فنجان) شیر 60 گرم (0.3 فنجان) شکر 2 تخم مرغ 60 گرم (0.26 فنجان) کره نمک 50 گرم (0.33 فنجان) کاکائو مغز فندق کره شکلات طرز تهیه: شیر ، شکر ، تخم مرغ ، کره ، مخمر ، آرد و نمک را با هم ترکیب کنید. خمیر را ورز دهید. به 2 قسمت تقسیم کنید. کاکائو را به یک قسمت اضافه کرده و مخلوط کنید. بگذارید به مدت 1 ساعت بلند شود. هر قسمت از خمیر را به 4 قسمت تقسیم کنید و کیک ها را رول کنید. کیک ها را روی یکی دیگر قرار دهید و با روغن چرب کنید. فرم brioche. بگذارید به مدت 1 ساعت بلند شود. تزئین آن را با دانه های فندق انجام دهید. به مدت 30 دقیقه در دمای 180 درجه سانتیگراد / 350 درجه فارنهایت بپزید. با شکلات سرو کنید.

نظرات

اولین نفری باشید که نظر می دهد